2021-11-29 08:13:15• hírek • Bede Emőke

Az erdőben rejtőzött el a rendőrök elől menekülő vámfalui fiatal

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Unalmasnak nem volt mondható a vasárnap délután a szomszédos Máramarosban, ugyanis egy autós üldözésre és egy több órán át tartó kutatásra került sor azt követően, hogy egy Szatmár megyei fiatalember nem állt meg a rendőrségi jelzésre.

A Máramaros Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint a szinérváraljai rendőrök épp Apahegyen járőröztek, amikor észrevették, hogy szemből egy rendszám nélküli terepjáró közeledik. Az egyenruhások azonnal megállásra felszólító jelzést adtak le, viszont az autó vezetője nem állt meg, hanem sebesen továbbhajtott.


A rendőrök üldözőbe vették az engedetlen autóst, aki néhány perc alatt beért Szinérváraljára, majd ott lekanyarodott egy erdőbe vezető földútra. A terepjárót a rendőrök által leadott lövések sem tudták feltartóztatni, viszont kb. fél kilométer megtétele után a kocsi egy fának hajtott, ezért a sofőr kiugrott és futásnak eredt a fák között.


A hatóság azonnal egy nyomkereső csapatot küldött a helyszínre, ahol még egy rendőrkutyát is bevetettek. A vasiledale.ro információi szerint az öt órán át tartó keresés végül az erdészeknek köszönhetőn hozott eredményt, ugyanis az általuk hozott hőkamerás céltávcsővel már könnyűszerrel kiszúrták az ágak és levelek alatt megbúvó fiatalt.


A 24 éves, vámfalui fiatalt bekísérték a rendőrségre, majd 24 órára őrizetbe vették, ugyanis kiderült, hogy a terepjáró nincs bejegyezve, a sofőrnek nincs autóvezetési engedélye, mi több, minősített lopás miatt már folyik ellene egy másik nyomozás. A hétfői nap folyamán kezdeményezni fogják ellene az előzetes letartóztatást is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: